Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Hemma hos

2022-05-01 kl 12:00 15:00

Välkommen med på ”Hemma Hos”.

Den 1 maj är det återigen dags för succén ”Hemma hos”! Det kommer bli en dag full av roliga och nya möten. Du kommer att få chansen att lära känna personer som du kanske innan bara sett, men som du ännu inte känner. Utöver möten med nya vänner kommer du också att få mat i magen. Kan det bli bättre?

Så här går det till

På ”Hemma hos” får du bjuda på, alternativt blir du bjuden på, lunch och du får möjlighet att möta personer som du innan kanske bara sett, men som du ännu inte känner. 

Du/ni anmäler er genom att fylla i anmälan via länken nedan senast den 21 april. 

https://forms.gle/zC2Z8pRmpi56rz3k8

Senast den 27 april får ni ett mail där det står vart ni ska äta lunch på söndagen alternativt om ni själva får lunchgäster. 

Program söndag 1 maj

11.00 Gudstjänst. Efter gudstjänsten åker man antingen hem och förbereder lunchen man ska bjuda på, alternativt beger man sig till den man ska äta hos. Eftersom alla har varit i kyrkan denna dag kommer lunchen inte vara färdig direkt efter mötet, utan det blir lite tid till umgänge medan maten görs iordning. 

Ca 13:30 Äter man lunch tillsammans. 

15:00 möts alla i Hjälvik för fika och gemenskap. Medtag eget fika (sväng förbi ICA på vägen eller ha med dig en fikakorg redan på morgonen).

Viktigt! Detta är inte en dag för att briljera med sina kokkunskaper. Syftet är att ha det trevligt tillsammans och lära känna varandra! Håll det enkelt! Det viktiga är att vi får mötas och ha det trevligt med varandra.