Musik

Nimbuskyrkan har ett brett musikliv där det finns rum för alla. Vi erbjuder barnsång för de allra minsta, konserter för den som enbart vill lyssna och körprojekt för den som är sugen på att sjunga.

Konserter & evenemang

Aktiviteter och grupper

Läs om våra olika aktiviteter nedan!

Öppen Förskola/Barnsång

Ålder: 0-5 år och vuxna

Dag och tid: Torsdagar kl 10-12

Välkommen till vår Öppna förskola! Vi börjar alltid med en sångsamling och därefter är det fri lek och fika. Du stannar så länge som det passar dig och ditt barn.

Juniorteam

Ålder: 7 - 12 år

Dag och tid: inga aktuella spelningar just nu

I juniorteamet får unga utrymme och plats att sjunga och spela instrument. Ledare för teamet är Jocke Lundell. Vi möts i Nimbuskyrkans musikrum på övningen och på söndagen övar vi direkt på scen.

Välkommen att vara med!

Lovsångsteam

En stor del av våra gudstjänster består av att vi tillsammans utrycker vår bön, längtan och tacksamhet till Gud. Mycket av detta sker i den gemensamma sången. I Nimbuskyrkan har vi ett antal lovsångsteam bestående av sångare och musiker som har tränats för att leda den gudstjänstfirande församlingen i lovsång och tillbedjan.

Vill du vara med och tjäna i ett lovsångsteam?

Körsång

Inför högtider som advent och påsk erbjuder vi olika körprojekt för både barn och vuxna.  Alla är välkomna till dessa körer oavsett tidigare erfarenhet. Vid varje nytt körprojekt, uppdateras informationen på denna sida.

Jocke Lundell
Ordförande musikrådet