Kurser

Nimbuskyrkan vill vara en plats för växt, utveckling och fördjupning. Här hittar du både betydelsefulla kurser och info om föreläsningar. Varmt välkommen att ta del av vårat utbud!

Alla kurstyper

Här får du mer information om olika kurser som Nimbuskyrkan arrangerar under årets gång.

Alpha

Dag och tid: Torsdagar kl. 20-21.15

Start 30 september.

Vi möts online.

Kostnad: Ingen kursavgift.

Har du någon gång funderat över de stora frågorna i livet? Hade du tyckt att det vore spännande att tillsammans med andra få prata kring dessa? Då kan en Alphakurs vara något för Dig! Under en Alphakurs får man ta del av undervisning kring vad den kristna tron säger om de stora livsfrågorna. Det finns gott om tid för samtal där vi tillsammans får tänka högt och vända och vrida på saker och ting. Alla frågor får ställas, samtalet är öppet och ingen behöver vara ”färdig” eller ”framme” i sina funderingar och tankar.

Sedan många år tillbaka har vi Alphakurser hos oss. Det är något av det mest spännande vi kan inbjuda till. Alpha är en serie samlingar som sträcker sig över en period på 10 veckor. En Alphakväll innehåller god mat, gemenskap, föredrag, fika och samtal i smågrupper. Vid onlinekurs utgår maten.

Sedan 2005 har över 300 personer gått en Alphakurs på Nimbuskyrkan. Alpha finns i över 170 länder och är översatt till 112 språk, man räknar med att över 27 miljoner har gått den… Missa inte chansen att söka svar på livets frågor tillsammans med oss.

I höst kommer vi att köra alpha online. Det betyder att du deltar via skärm där du befinner dig. Välkommen att vara med!

Relationsdag

Dag och tid: 16 oktober kl. 14-18.

Kostnad: Dagen är kostnadsfri

Hemligheten bakom en relation som även mellan helger och ledigheter präglas av kärlek, glädje och harmoni stavar GODA VANOR I VARDAGEN.

Micke Gunnardo delar med sig av handfasta tips och råd på hur vi kan få en bra och livslång relation. Mer info om Micke hittar ni på relationsfirman.se

Vi bjuder på afternoon tea (och kaffe).

Anmälan senast 11 oktober via länk nedan.

 

Kontaktperson

Josefine Savedsson
Pastor och föreståndare

Tel: 073-640 0271