Kurser

Nimbuskyrkan vill vara en plats för växt, utveckling och fördjupning. Här hittar du både betydelsefulla kurser och info om föreläsningar. Varmt välkommen att ta del av vårat utbud!

Alla kurstyper

Här får du mer information om olika kurser som Nimbuskyrkan arrangerar under årets gång.

Alpha

Dag och tid: Nästa kurs drar igång hösten 2021, mer info kommer.

Kostnad: Ingen kursavgift. Mat till självkostnadspris.

Har du någon gång funderat över de stora frågorna i livet? Hade du tyckt att det vore spännande att tillsammans med andra få prata kring dessa? Då kan en Alphakurs vara något för Dig! Under en Alphakurs får man ta del av undervisning kring vad den kristna tron säger om det stora livsfrågorna. Det finns gott om tid för samtal där vi tillsammans får tänka högt och vända och vrida på saker och ting. Alla frågor får ställas, samtalet är öppet och ingen behöver vara ”färdig” eller ”framme” i sina funderingar och tankar.

Sedan många år tillbaka har vi Alphakurser hos oss. Det är något av det mest spännande vi kan inbjuda till. Alpha är en serie samlingar som sträcker sig över en period på 10 veckor. En Alphakväll innehåller god mat, gemenskap, föredrag, fika och samtal i smågrupper.

Sedan 2005 har över 300 personer gått en Alphakurs på Nimbuskyrkan. Alpha finns i över 170 länder och är översatt till 112 språk, man räknar med att över 27 miljoner har gått den… Missa inte chansen att söka svar på livets frågor tillsammans med oss.

Relationsdag

Dag och tid: 20 mars, info om tidpunkt kommer

Kostnad: Dagen är kostnadsfri

En dag med fokus på hur vi kan vårda vår kärleksrelation så
att den är sund och håller genom livets med och motgångar.

Kontaktperson

Josefine Savedsson
Pastor och föreståndare

Tel: 073-640 0271