• Detta evenemang har redan ägt rum.

Dag om psykisk hälsa

5 februari kl 09:30 14:00

Den 5 februari kl 10-14 är ni välkomna till Nimbus för att genom föreläsningar och samtal ta del av det viktiga ämnet psykisk hälsa. Vi får besök av föreläsaren och teologen Erika Bergman från Kumla som kommer att tala utifrån rubrikerna ”Mitt liv går i tusen bitar” och ”Kyrkan i möte med den psykiska ohälsan”. Dagen är för både ungdomar och vuxna och utifrån rubriken ”Våga vara operfekt” kommer Erika specifikt att tala till ungdomarna. Dagen kostar 100 kronor och vi äter lunch tillsammans.

Program:

10.00 Välkomna, info och föreläsning för vuxna ”Mitt liv går i tusen bitar”

11.00 Samtalspromenad med frågeställningar från föreläsningen för vuxna + föreläsning för ungdomar ”Våga vara operfekt”

12.00 Lunch

13.00 Gemensam föreläsning för vuxna och ungdomar ”Kyrkan i möte med den psykiska ohälsan” + frågestund

14.00 Slut

Det går också bra att vara med delar av dagen.

Anmäl er till kajsa@nimbuskyrkan.se eller till 0706-063712

VÄLKOMNA!