FOTBOLLSDAGLÄGER

2021-06-29 kl 10:00 2021-07-02 kl 16:00

Nu är anmälan öppen för Equmenia VÄST och Nimbus fotbollsdagläger.
Vecka 26, 29 juni-2 juli satsar vi på några härliga dagar tillsammans.
På grund Covid 19 satsar vi på ett dagläger. Alltså ingen övernattning.

Länk till anmälningsformulär:

Lägret vänder sig till dig som är född mellan år 2003-2009 och som gillar att spela fotboll. Du måste inte spela i något lag för att anmäla dig till vårat läger, det räcker att du tycker om att spela fotboll. Du som deltagare tillhör samma träningsgrupp hela lägret, vi delar in grupperna utifrån ålder.

Upplägg:
Vi börjar dagen kl 10:00 på Prästängen och avslutar ca kl 16 på Nimbus
Ta med dig cykel
Kom ombytt till träningskläder
Ta med badkläder och eventuellt ombyte om du vill byta om
Det finns inte tillgång till dusch

Schema:
Kl 10-12, tärning prästängen
Kl 12-13  lunch och bad på Nimbus
Kl 13-15 aktivitet
Kl 15-16 Andakt, fika och smågrupper
Kl 16-17 extra träning för den som vill

Under veckan kommer vi ha andakter. Du behöver inte vara kristen för att vara med på lägret, och du kommer inte tvingas att tro något du inte själv vill, men du kommer få möjlighet att testa vad den kristna tron är och betyder.

Pris: 250 kr
Då ingår lunch ovh fika varje dag och en vattenflaska

Anmälan:
Fakturaunderlagen skickas efter 25 maj
Anmälan måste göras med målsmans samtycke
Svar på nedan anmälningsformulär innebär att du är anmäld till lägret
Anmälan är bindande
Avgift kan enbart fås tillbaka mot uppvisande av sjukintyg

Om du inte är medlem i en lokal Equmenia förening ser vi gärna att du blir det – bland annat pga. av försäkringsfrågan. Om du inte vet hur du blir medlem i en Equmenia förening känn dig fri att kontakta Nimbus Ung, Ruth Elisabeth Bruun Börjesson ruth.elisabeth@nimbuskyrkan.se

Med anledning av Coronaviruset:
Equmeniakyrkan och Equmenia följer aktivt utvecklingen och i nuläget fortsätter vi med planeringen av lägret, men med en medvetenhet om att vi kan komma att behöva ställa in. Vi förhåller oss till de kommunala restriktionerna. Förändras det så kontaktar vi er på mejl. Om lägret skulle ställas in återbetalas anmälningsavgiften.
För mer info om hur Equmeniakyrkan och Equmenia förhåller sig i frågan se: equmenia.se/corona/

Hör av dig till Ruth-Elisabeth om du har frågor
ruth.elisabeth@nimbuskyrkan.se

250SEK