Nyheter

Det är mycket som händer i Nimbuskyrkan. Här försöker vi berätta om en del av allt …

YAHO 29-30 April

Kategorier: gudstjänst,Kyrkblog,Nyheter,Ung

29-30 april välkomnar vi till en superkreativ helg för alla barn från förskoleklass till sjätte klass.

Temat för helgen är: VÅGAR DU?
Lördagen blir en maxad dag med aktiviteter, stor barnkör och go gemenskap. Vi gästas av Hedvig och Selma med hela sin familj. Fika och lunch ingår under lördagen. På söndagen har vi familjegudstjänst kl.11.00 på Nimbus, där alla YAHO-barn kommer att medverka. Efter gudstjänsten avslutas YAHO-helgen.

Kostnaden för dagen är 100:- och betalas kontant eller med swish vid incheckningen.

Incheckningen öppnar lördag kl.10.00 och vi kör igång med storsamling när alla är incheckade. Efter lunch fortsätter vi i våra smågrupper. Lördagen avslutas kl.17.00.
På söndagen kommer vi att samlas kl.10.15 före gudstjänsten och sen är familj och vänner välkomna att komma på våran Yahogudstjänst kl.11.00.

Sista anmälningsdag är 17 april.

Författare:Henrik