Trysil vecka 7 2018

Nimbus och Filadelfias vinterläger v7, 11-16 feb, 2018

Lägret är fullt! men länk till reservlista finns här: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScKO7-6SrfKb3ey5aF46GJQ9umUHEX9U7Dxae-iEcZCEtxu3Q/viewform?usp=sf_link

Vecka 7, den 11-16 februari är det dags för vinterns stora händelse – Skidlägret i Trysil!

Trysil-lägret är verkligen en höjdpunkt på året! Läger är alltid en fantastisk möjlighet att få hänga med kompisar men också en chans att växa i tron. Vi åker skidor/snowboard/längdskidor m.m på dagarna och umgås/leker och har samlingar med undervisning och lovsång på kvällarna.

Boende: Vi bor ”mitt i backen”, i ett jättestort mysigt timmerhus. Vi bor, äter och har samlingar där. Man bor i mindre rum med ca 5 sängar i varje, så inga sovsalar och luftmadrasser. Det är gångavstånd till liften och allt annat i byn. Ett fantastiskt boende helt enkelt!

Är du nybörjare på att åka? Inga problem. Vi kommer ha en egen skidskola första dagen samt ledare som alltid finns till hands att åka med grupper där man håller till i de lätta backarna. Lägret är för alla! Oavsett skid-kunskaper! Vill man inte åka utför varje dag kommer det också finnas möjlighet att åka längdskidor eller göra andra sköna aktiviteter tillsammans.

Pris: 3400 kr. (inkl. resa, boende, mat, liftkort)

Skidhyra: Vill man hyra utrustning så har vi superbra priser på plats. 420kr (inkl. skidor, pjäxor, stavar).

Vi har begränsat med platser så anmäl dig så fort som möjligt när anmälan öppnar så du får en plats! OBS! Anmälan är bindande! 

Mer info skickas ut när ni anmält er!

Kontakt: Linus Lindell, Ungdomspastor: 0733-996622; linus@nimbuskyrkan.se