Nyheter

Det är mycket som händer i Nimbuskyrkan. Här försöker vi berätta om en del av allt …

Sommarens gudstjänster i Nimbuskyrkan

Kategorier: gudstjänst,Nyheter,Undervisning

Från juni till augusti kommer vi i Nimbuskyrkan utgå från Psaltaren. Den var ju som bekant för många den sång- och böneboken Jesus använde, och naturligtvis många med honom, och vi tror att i texterna där har vi mycket att hitta som kan göra bilden av Gud tydligare för oss.

Under de två första söndagarna i juli har vi inga gudstjänster, utan då hänvisar vi till Hönökonferensens gudstjänster, och efter det blir det fyra stycken gemensamma söndagar ihop med Filadelfiakyrkan. Nytt för denna sommaren är att ALLA gudstjänster börjar kl 11, inte kl 10 som tidigare somrar.

Musiken under gudstjänsterna ansvarar olika lokala musiker från våra församlingar, och sommarens predikanter Martin Börjesson, Mattias Martinson, John Eidering, David Lund, Rebecca Simonsson, Janne Karlsson och Ulrik Alderblad.

Varmt välkommen med!

Författare:Henrik