Puls

INSTApulsschema[1] kopia

Puls på fredagkvällar

En superbra kväll för dig som är tonåring! Puls är Nimbuskyrkans samlingar på fredagskvällar. Kvällen är tänkt att vara för alla tonåringar, oavsett om du är van att gå till kyrkan eller inte. Vi är flera ledare som är med och anordnar en kul och meningsfull kväll, och programmet kan se lite olika ut från gång till gång. Vi har några inslag som alltid återkommer, och det är att vi har en andakt där vi fokuserar på Gud genom att vi sjunger lite tillsammans, någon ledare berättar om vad tron betyder för dom, och vi ber tillsammans. Vi har även en kiosk där du kan köpa dricka och godis, och du möts alltid av hängivna ledare som vill ditt bästa!

Har du några frågor kring Puls så kontakta vår ungdomspastor Linus Lindell: linus@nimbuskyrkan.se

Vi börjar kl 20 varje kväll om det inte står något annat.

För mer info om vad som händer på våra kvällar gå till :  eller