Konfirmation 2017/18

Konfa på Nimbus ihop med Filadelfia

Nimbuskyrkan, en del av Equmeniakyrkan anordnar konfirmation tillsammans med Filadelfiakyrkan på Öckerö för dig som går årskurs 8. Vi är ett skönt gäng med ledare som vill att varje konfirmand ska få ett oförglömligt år fyllt med undervisning, fika, gemenskap och skratt med Jesus i centrum.

Hos oss är alla välkomna att konfirmeras, du behöver inte vara döpt innan. Vi tänker inte att man konfirmerar sitt dop hos oss, utan i konfirmationen hos oss så bekräftar vi dig som människa, du får veta att du är bekräftad av Gud, och du har möjlighet att själv ta ställning till om du vill tro på Gud eller inte.

Inskrivning samt info inför för läsåret i konfirmationen 2017/18 blir den 7 september 18:00 i Nimbus café.

Varje torsdag träffas vi 17:00-18:30, i Filadelfia på höstterminen och i Nimbus på vårterminen. I början av första terminen har vi en upptakt under lör-sön den 24-25 sep i Filadelfia. Bibelutdelning kommer att ske på Filadelfia 24 sep kl11:00 på gudstjänsten. Anhöriga varmt välkomna då!

Efter jul åker vi iväg på upptakt i jan, samt avslutar året med ett större konfirmationsläger i maj. Återkommer med aktuella datum.

Konfirmationsåret avslutas med festmåltid den 18 maj & Konfirmationsgudstjänst den 20 maj.

Hela läsåret går på 1500kr, då ingår bibel, lektionsmaterial, 2 helger då vi är iväg samt det stora lägret i maj.

Anmäl dig gärna i förväg till Mattias Martinson på; mattias@nimbuskyrkan.se

Välkommen! Vi lovar att det kommer bli kanon!

SparaSpara