Nyheter

Det är mycket som händer i Nimbuskyrkan. Här försöker vi berätta om en del av allt …

Konfirmation 2013/14

Kategorier: Konfirmation,Nyheter,Undervisning,Ung

20100523_4609Konfirmation 2013/14

Konfa på Nimbus ihop med Filadelfia

Nimbuskyrkan, Öckerö Missionsförsamling anordnar konfirmation tillsammans med Filadelfiakyrkan på Öckerö för dig som går årskurs 8. Vi är ett skönt gäng med ledare som vill att varje konfirmand ska få ett oförglömligt år fyllt med undervisning, fika, gemenskap och skratt med Jesus i centrum.

Hos oss är alla välkomna att konfirmeras, du behöver inte vara döpt innan. Vi tänker inte att man konfirmerar sitt dop hos oss, utan i konfirmationen hos oss så bekräftar vi dig som människa, du får veta att du är bekräftad av Gud, och du har möjlighet att själv ta ställning till om du vill tro på Gud eller inte.

Snart är det dags för årets konfirmationshögtid, välkommen till Nimbus-Öckerö missionsförsamling den 19 maj för att vara med och fira alla konfirmanderna som har sin anvslutning. Kom i god tid om du vill ha sittplats, det brukar bli både fullt och överfullt.

Inskrivning för läsåret i konfirmationen 2013/2014 blir i september på Nimbus café.

Anmäl dig gärna i förväg till ungdomspastor John Eidering; john@nimbuskyrkan.se

Välkommen! Vi lovar att det kommer bli kanon!

Författare:Henrik