Idrott

Vi gillar idrott!

PULS Tro och Idrott är Equmenias arbete för att kunna kombinera kristen tro och idrott.

I Nimbuskyrkan älskar vi idrott och tror det är Gud som gett oss möjligheten att kunna idrotta. Därför ser vi idrott som ett sätt att ära Gud och faktiskt vara nära honom.

Vårt stora arbete med tro och idrott är vårt fotbollsläger som vi har 26:e-30:e juni 2017. Det är ett återkommande och mycket populärt läger varje sommar. Det är för tjejer och killar mellan 12-16 år, och bara du är intresserad av fotboll så är du varmt välkommen!
Vill du anmäla dig så gör du det genom att klicka på denna länk: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSciKMYEdtp4owwZeU0SKmGHRTnl4qF0GCOtHIVygFHjI0HgDw/viewform

Vi har även en bönegrupp där man idrottar, men istället för att göra det genom att röra kroppen så gör du det på en tv-skärm! Praystation kallas gruppen, och det är en grupp där några grabbar spelar FIFA på Playstation, käkar bullar och dricker mjölk, och så ber dom tillsammans. Vill du läsa mer om just denna gruppen så kan du göra det genom att klicka här så kommer du till ett reportage i tidningen Dagen.
Just denna gruppen är full, men är du intresserad av att finnas med i en sån här grupp så hör av dig till någon av våra anställda.