Nyheter

Det är mycket som händer i Nimbuskyrkan. Här försöker vi berätta om en del av allt …

Fæst Vid Dig 8-10 mars

Kategorier: Kyrkblog,Nyheter,Undervisning,Ung

Fæst vid dig -13

Nu är det snart äntligen dags för Fæst Vid Dig, den stora och ekumeniska ungdomshelgen som kyrkorna på öarna anordnar!
Det blir gudstjänster, konsert, talkshow, seminarium, innebandyturnering, gemenskap, fika, och mycket mer!
Huvudtalare under helgen är Mikael Hallenius som är pastor i Evangeliska Frikyrkan och finns till vardags i Örebro där han jobbar i en församling som heter Mötesplatsen. Musiken står Fæstbandet för som är ett ekumeniskt band från de olika kyrkorna på öarna, och även en del anställda i kyrkorna på öarna medverkar. Nytt för i år är att vi avslutar helgen med en nattvardsgudstjänst i Öckerö Kyrka!

Temat på helgen kommer vara: ”Vad tänker Gud kring mig?”

Program:

Fredag 20.00: Gudstjänst med Mikael Hallenius, Fæstbandet, David Lund
Fredag 22.30: Talkshow med John Eidering, Filip Hammar och massa sköna gäster

Lördag 11.00: Innebandyturnering i Brattebergs gympasal
Lördag 16.00: Seminarium med Mikael Hallenius
Lördag 20.00: Ungdomsgudstjänst med Mikael Hallenius, Fæstbandet, Linnéa Henriksson
Lördag 22.30: Konsert med Pedros

Söndag 11.00: Ekumenisk gudstjänst med Mikael Hallenius, Fæstbandet, John Eidering
Söndag 18.00: Nattvardsgudstjänst i Öckerö Kyrka med Marita Lindmark, John Eidering, m.fl

Författare:Henrik